Colectivul de elevi şi profesorii lor din şcoala noastră, joi, 19 decembrie a.c. s-au întrecut şi anul acesta pe ei înşişi în organizarea şi desfăşurarea serbării de iarnă. Dansuri, colinde, cântece de iarnă, poezii, scurte scenete au fost ingredientele perfecte care au alcătuit o serbare reuşită şi frumoasă, aducând bucurie şi încântare în inimile celorlalţi elevi şi profesori din sală, dar mai ales părinţilor veniţi special la serbarea copiilor lor.

            Momentul festiv a fost deschis de „Magia Crăciunului”, perechi de fete şi băieţi alături de colegii lor de la Liceul Tehnologic de Construcţii şi Protecţia Mediului Arad au dansat pe ritmuri magice, pentru ca apoi să plece să susţină acelaşi program artistic şi la colegii de la LTCPM.

            Au urmat coruri de copii formaţi din elevi de la gimnaziu, dar şi de la primar, cu gingăşia şi candoarea specific vârstei, împrăştiind cu glasul lor de clopoţei, cântece de iarnă şi colinde presărate cu scurte momente poetice. Nu a lipsit mini-sceneta cu Moş şi reni, iar la final, Corul Copiilor de la Parohia Ortodoxă Şilindia Arad, coordonator, Pr. paroh, Gabriel Ştreulea au încheiat serbarea de Crăciun cu un impresionant repertoriu de colinde tradiţionale.

            Alături de d-na director adjunct Lavinia Balaci, d-na director Olimpia Piroş a mulţumit şi a felicitat pe toţi participanţii pentru pregătirea şi efortul în realizarea întregului program artistic. Iar pentru ca „masa să fie cu adevărat bogată”, d-nul prof. Florin Ochiş, unul din organizatorii serbării a ţinut un scurt cuvânt de suflet şi pentru suflet.

            Imaginile foto vorbesc de la sine…

            Crăciun cu bucurie şi un An Nou fericit pentru toţi cei care învaţă şi muncesc la CSEI Arad…

a consemnat,

prof Laura Chîlnicean

Categories: Postări

Font Resize
en_USEnglish