Emoţionantă zi de vineri, 13.12.2019 pentru şcoala noastră!

            La CSEI Arad, ziua de vineri a fost o adevărată zi de sărbătoare, elevii şcolii cu mic cu mare alături de cadrele didactice de la clase şi nu numai, împreună cu d-nele director, prof. Olimpia Piroş şi prof. Lavinia Balaci, îmbrăcaţi în costume tadiţionale au fost gazdele unor „colindători” de vază din cadrul Arhiepiscopiei Aradului: Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Aradului, Preacucernicii Părinţi, Pr. Gheorghe Gligor, consilier social, Pr.Vasile Cucu, secretar Eparhial şi Pr. Lucian Farcașiu, coordonator ASCOR (Asociaţia Studenţilor Creştin Ortodocşi din România) Arad şi profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion Felea” Arad, însoţiţi de un grup de membrii ASCOR.

            Grupul ASCOR a susţinut un scurt concert de colinde tradiţionale româneşti, în special din zona Banatului, aducând mai aproape de suflet şi de inimile tuturor participanţilor bucuria apropiatei sărbători mult aşteptate – Naşterea Domnului.

            D-na director Olimpia Piroş, în cuvântul de început a mulţumit înalţilor oaspeţi pentru bucuria de a fi în mijlocul elevilor şcolii, aşteptându-i cu drag şi cu alte prilejuri, iar P.S. Părinte Emilian Crișanul s-a arătat încântat, binecuvântând pe toţi cei ce învaţă şi lucrează în şcoală.

            La finalul evenimentului, ca dar de Moş Crăciun, P.S. Părinte Emilian Crișanul împreună cu P.C. Pr. Vasile Cucu şi Pr. Lucian Farcaşiu au împărţit tuturor copiilor daruri „dulci”, iconiţe şi calendare.

            Imaginile foto vorbesc de la sine…

a consemnat,

prof. Laura Chîlnicean.

Categories: Postări

Font Resize
en_USEnglish