Dragă comunitate școlară,

Avem bucuria de a împărtăși cu voi momente magice de la serbarea de Crăciun, o seară plină de zâmbete, dansuri și colinde care au încălzit inimile noastre.

Dansurile populare, prezentate cu pasiune și măiestrie de către elevi, au adus farmec și culoare în sala noastră de festivități. Atmosfera a fost încărcată de energia pozitivă emanată de toți cei implicați. Copiii și dascălii s-au bucurat împreună de fiecare moment special.

În finalul evenimentului, corul profesorilor a oferit un moment deosebit de emoționant, colindând cu vocea lor armonioasă. A fost o manifestare a unității și a spiritului colectiv care ne caracterizează.

Nu putea lipsi și dragul nostru Moș Crăciun, generosul purtător de bucurii, care a adus zâmbete și cadouri fiecărui copil prezent. Mulțumim tuturor celor implicați pentru contribuția lor la această seară minunată și memorabilă.

Împreună am creat amintiri frumoase, iar galeria foto ce urmează să fie încărcată pe siteul școlii va imortaliza aceste momente speciale.

Vă dorim o vacanță relaxantă, plină de bucurie și odihnă binemeritată. Fie ca sărbătorile de Crăciun să vă aducă liniște în suflet, iar noul an să vină cu realizări și împliniri.

La mulți ani și o vacanță minunată!

Categories: Postări

Font Resize
en_USEnglish