Învățare și Creștere: Cursul Vital pentru Părinți și Specialiști în Arad

Primăvara aduce nu doar o nouă viață în natură, ci și oportunități de creștere și dezvoltare în comunitățile noastre. În acest spirit, pe 17 martie, Aradul va găzdui un eveniment special, care își propune să ofere suport și informații esențiale pentru părinți și specialiștii implicați în dezvoltarea copiilor.

La sediul CSEI Arad, str. Capitan Ignat nr. 10, va avea loc un curs unic susținut de specialistul de renume internațional, Elad Vashdi. Cu o experiență de 27 de ani în domeniul recuperării copiilor cu apraxie și cu probleme de vorbire, Elad Vashdi a influențat și inspirat mii de specialiști și părinți din întreaga lume prin metoda sa inovatoare, VML.

Metoda VML a devenit un punct de referință în abordarea și recuperarea copiilor cu diverse dificultăți de comunicare și apraxie. Această metodă integrativă și holistă abordează aspectele complexe ale dezvoltării copilului, încurajând o abordare personalizată și adaptabilă pentru fiecare copil.

Cursul propus de Elad Vashdi promite să ofere participanților o perspectivă profundă asupra metodei VML și să ofere instrumentele și cunoștințele necesare pentru a sprijini copiii în dezvoltarea lor. Prin prezentări practice, studii de caz și exerciții aplicate, participanții vor avea oportunitatea de a învăța și a se conecta cu alte persoane pasionate de îmbunătățirea vieților copiilor.

Evenimentul este o oportunitate unică pentru părinți, educatori, terapeuți și alte cadre implicate în îngrijirea și dezvoltarea copiilor să-și îmbunătățească abilitățile și să-și lărgească orizonturile profesionale. Mai mult decât atât, este și o ocazie de a forma conexiuni și de a construi rețele de sprijin care să dureze pentru tot parcursul carierei și vieții.

Pentru cei interesați, înscrierile sunt încă deschise. Accesând link-ul de înregistrare, participanții pot asigura locul lor la acest eveniment important și pot afla mai multe detalii despre conținutul și programul cursului.

În final, evenimentul din Arad cu Elad Vashdi este un pas semnificativ în direcția creșterii și dezvoltării copiilor noștri, și un moment de inspirație pentru toți cei implicați în această importantă misiune.

Vă așteptăm cu drag pe 17 Martie la workshop!

Sediul CSEI ARAD

Str. Căpitan Ignat nr 10. Arad!

Categories: Postări

Font Resize
en_USEnglish