Anunţ proiect în cadrul programului ERASMUS+ VET learner and staff mobility

,,Toată lumea merită două mâini dibace” nr. 2023-1-RO01-KA121-VET-000136099

Descărcați aici lista cu rezultatele finale de la selecția elevilor pentru participare la Proiectul Erasmus+

        În atenţia elevilor și cadrelor didactice din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad

        Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă în calitate de organizație de trimitere în cadrul proiectului cu nr. 2023-1-RO01-KA121-VET-000136099 finanţat de către UE, prin programul Erasmus+, organizează CONCURS pentru SELECȚIA celor 25 de elevi și a 8 cadre didactice-jobshadowing din cadrul C.S.E.I Arad pentru participarea la mobilitățile din cele 2 fluxuri care vor avea loc în Portugalia, în perioada octombrie-noiembrie 2023 (flux I) și mai-iunie 2024 (flux II).

        Obiectivul principal al activităților vizează dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor privind desfășurarea, organizarea și implementarea activităților practice de preprofesionalizare pentru elevii cu CES.

        Invităm persoanele care doresc să participe ca însoțitori ai elevilor, să își exprime dorința de a participa în unul din fluxurile proiectului, la direcțiunea școlii.

        În vederea selectării elevilor și cadrelor didactice, cei interesaţi sunt invitaţi să depună la secretariatul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad, până în data de 25.09.2023, ora 16:00 un dosar, care va conţine:

        Elevi

•        Copie după C.I.

•        Cerere – tip

•        Angajament pentru disponibilitatea de a participa la activitățile din proiect dedicate elevilor.


        Cadre didactice

•       Copie B.I. sau C.I.

•       CV Europass cu documente justificative

•       Certificat de atestare lingvistică (lb. engleză)

•       Scrisoare de intenţie, în care să justificaţi impactul pe care îl va avea asupra dumneavoastră, a elevilor, cadrelor didactice şi a instituţiei/şcolii, participarea dumneavoastră la proiect

•       Plan de diseminare/follow-up

        Pentru fiecare elev care și-a depus dosar se va completa fișa psiho-comportamentală (model tipizat) de echipa de la clasa elevului, formată din profesorul psihopedagog și profesorul de psihopedagogie specială, cu îndeplinirea a cel puțin 75% dintre itemi.

        Evaluarea dosarelor elevilor și a cadrelor didactice se va desfășura în data de 27.09.2023 de către comisia de selecție numită prin decizie de către conducerea C.S.E.I Arad. Proba practică a elevilor se va desfășura față în față, în data de 27.09.2023, între orele 10-11, în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad.

        Afișarea candidaților declarați admiși/respinși sau rezerve (elevi și cadre didactice) se va face în data de 27.09.2023.

        Echipa de proiect

Categorii: Postări

Font Resize
ro_RORomanian